Voorstellen op het forum BINNEN 24 uur NA AANMELDING!!

Stel jezelf zo snel mogelijk voor, in ieder geval <24 uur. Anders volgt verwijdering. Omschrijf duidelijk waarom jij denkt dat je met narcisme van doen hebt. Niet ieder moeilijk/fout persoon heeft namelijk deze persoonlijkheidsstoornis. Dan weten we allemaal globaal met wie we van doen hebben en of je op het juiste forum bent.
Gesloten
Echo
Berichten: 790
Lid geworden op: 11 nov 2008, 13:03

Voorstellen op het forum BINNEN 24 uur NA AANMELDING!!

Bericht door Echo » 15 feb 2013, 21:13

Van een ieder die zich hier aanmeldt, wordt verwacht dat hij/zij zich binnen 24 uur voorstelt in het topic "Even voorstellen". Dit om een ieder hier een veilig gevoel te geven, te laten behouden, en te beschermen.
Doe je dit niet, dan word je zonder waarschuwing weer verwijderd.
Meld je je na verwijdering voor de tweede keer aan en ben je online geweest maar heb je je weer niet voorgesteld, dan geldt de 24 uur regeling niet en word je na het inloggen verwijderd. Dit om te voorkomen dat iemand 48 uur de tijd krijgt om op het forum te lezen. Na twee keer verwijdering is toegang tot het forum niet meer mogelijk.
Schrijf jezelf nooit onder je eigen naam in, maar kies een nickname.

Dit forum is ook niet bedoeld om alleen mee te lezen. Er wordt op z'n minst verwacht dat er, naast het voorstelverhaal, ook nog zo snel mogelijk (< 1 week) een persoonlijk verhaal wordt geschreven en dat zo nu en dan gereageerd wordt op andere leden (anders volgt verwijdering na 2 maanden voor bestaande leden en 1 maand voor nieuwe leden vanaf het laatst geplaatste bericht). Dit forum houdt zichzelf daardoor in stand en het is de bedoeling dat lotgenoten elkaar steunen en/of tips geven.

Om te voorkomen dat je automatisch wordt uitgelogd op het moment dat je een (lang) verhaal aan het schrijven bent en je dus ineens je hele verhaal kwijt bent, raden wij iedereen aan om je verhaal eerst in Word te schrijven en vervolgens hier op het forum in je eigen topic te kopiëren. Dit om te voorkomen dat je weer helemaal opnieuw kunt beginnen.
Don't make someone a priority, when they only make you an option

Gesloten