WAAROM FLIRT EEN NARCIST MET ANDERE VROUWEN

Hier staan enkele goede en informatieve berichten
Gesloten
Precious

WAAROM FLIRT EEN NARCIST MET ANDERE VROUWEN

Bericht door Precious » 11 mei 2009, 20:45

Waarom flirt een narcist met andere vrouwen en jaagt hij achter ze aan terwijl jij er altijd voor hem bent en hem 24 uur per dag topkwaliteit geeft?

Narcisten zijn berucht om hun ontrouw. Als hij echt een narcist is dan heeft hij een onverzadigbare behoefte aan aandacht, affectie etc.. Hij wordt ook gevoed door uitdagingen. Als jij er 24 uur per dag bent, is de uitdaging weg. Hij heeft het dan weer nodig om te jagen. Hoe moeilijker de jacht, hoe groter de voldoening. Daarom staan narcisten erom bekend achter getrouwde vrouwen of maagden aan te gaan. Ze houden ervan om een ‘nee’ te veranderen in een ‘ja’.

Een vrouw die 24 uur per dag aanwezig is, maakt hem depressief. Zij is geen uitdaging meer. Zodra je ‘gewonnen’ bent is het spelletje over. Hij is er klaar mee op het moment dat hij iemand voor zich gewonnen heeft. Hoe meer aandacht, toezeggingen, tijd en inzet je geeft, hoe beroerder hij je gaat behandelen. Dit is juist het vreemde: terwijl hij het EIST, stoort hij zich er tegelijkertijd ook aan.

Dit is ook de reden waarom iedere relatie op dezelfde manier zal eindigen.

Gesloten